LilleStaruphøjs Bacchus LilleStaruphøjs Bacchus LilleStaruphøjs Bacchus LilleStaruphøjs Bacchus LilleStaruphøjs Bacchus LilleStaruphøjs Bacchus

LilleStaruphøjs Bacchus - TIL SALG

 

Hingst født 2018

Dansk Varmblod

Forventet stg. 170

Mørkbrun

 

Hingsteføl fra 2018 efter Balou - Carry - Lagano. 

LilleStaruphøj's Bacchus født 21-05-2018 efter Balou

En hingst med yderst interessant springafstamning. LilleStaruphøjs Bacchus er vant til at være i hænder og opfører sig pænt i trailer. Mor: Carryann er bronzemedalje hoppe og kåret med 9 i helhed.

Far: Balou (BALOU DU ROUET - LANDCAPITOL) beståod sin materialeprøve med 927,5 point, hvilket er det højeste en springhingst nogensinde har opnået. Han blev i 2014 udnævnt til fløjhingst for 4-års holdet og vandt DRF's Championat for 4-års springheste med karakteren 9,0. Balou har allerede nu to avlsgodkendte sønner, nemlig Bøgegårdens Bamuda og Vong's Brunello som fik avlsgodkendelse ved Hingstekåring i Herning 2018.

Morfaderen til Balou, Balou du Rouet er trods sin forholdsvis unge alder allerede en hingst med international agtelse. Han har mere end 40 godkendte sønner rundt om i Europa og Skandinavien.
Balou du Rouet selv vandt 19 stilspringninger som ung og opnåede topkarakteren 9,2 i Bundeschampionat og har i dag adskillige S-placeringer.

LilleStaruphøjs Charming Blue LilleStaruphøjs Charming Blue LilleStaruphøjs Charming Blue LilleStaruphøjs Charming Blue LilleStaruphøjs Charming Blue LilleStaruphøjs Charming Blue

LilleStaruphøjs Charming Blue - TIL SALG

Hingst født 2019

Dansk Varmblod

Forventet stg. 170

Brun - Måske Skimmel

 

Hingst fra 2019 efter Chacoon Blue - Crelido - Carano

LilleStaruphøjs Cali Blue er lavet på vores elite hoppe LilleStaruphøjs Celina. LilleStaruphøjs Celina, en meget feminin hoppe efter Crelido - Carano. Hun har leveret flere føl, og største delen af hendes føl har fået 8 i gangarter til følskuer, og hun har flere afkom der kan opleves på konkurencebanerne, i både ind- og udland. Bl.a. hendes første føl, Lillestaruphøjs Ascari, der deltog i DM allerede som 7 års og i dag er A hest i springning.

Chacoon Blue er avlsgodkendt i:
OS-International, Hann., Rheinl., Mecklenburg, Westfalen og sydtyske forbund og godkendes i Dansk Varmblod

Chacoon Blue aflagde i efteråret 2014 sin 30-dagestest i Schlieckau med et samlet resultat i springdelen på 9,40 og et VA-springindex på 141.

Chacoon Blue opnåede bl.a. følgende karakterer ved testen.
Skridt: 5,75
Trav: 6,75
Galop: 7,5
Kapacitet: 10,0
Ridelighed: 8,25
Temperament: 8,5

Chacoon Blue kvalificerede sig i 2015 til Bundeschampionatetfinalen i Warendorf, og i 2016 blev det til 2. plads i Bundeschampionatsfinalen med Florian Meyer zu Hartum i sadlen, og var i 2017 særdeles succesfuld på de internationale springbaner, og var højt placeret i international 1.35 - 1.40m. CSI** Youngster Tour med Philip Rüping i sadlen.